Home > Bouw » Wat doen wij » Glasrenovatie | Krassen uit glas

Glasrenovatie - Krassen in glas verwijderen

De techniek beperkt zich niet tot het polijsten van glas. Het glasrenovatiesysteem dat wij gebruiken stelt ons in staat diepe beschadigingen in het glas te verwijderen. In drie stappen wordt het glas bewerkt.

  • De eerste stap is het schuren van het glas. Hierbij wordt tot de diepte van de aanwezige kras of verontreiniging volledig uit het glas weggehaald.
  • De tweede stap betreft het voor-polijsten, hierbij wordt het glas voorbewerkt zodat het oppervlak weer glad wordt. De overgang naar het niet-behandelde glas wordt uitgevlakt.
  • De laatste stap betreft het polijsten, hierbij verdwijnt de waas en krijgt het glas zijn oorspronkelijke helderheid weer terug. Het eindresultaat toont een glasoppervlak dat helder en strak is als ware het nieuw.

Glasrenovatie   De hand van de meester is bepalend voor het eindresultaat. Onze mensen zijn getraind om het glas zó te bewerken dat er geen visuele vervorming van het glas ontstaat.
Training en vakmanschap zijn nodig om een glasrenovatie tot een goed eindresultaat te brengen. Onze mensen verstaan de kunst om gedisciplineerd en op professionele wijze het glas te bewerken.
Kwaliteit is bij glasrenovatie onlosmakelijk verbonden met tijd.

<<< Gevelreinigen                                         Tijdelijke glasbescherming>>>

Aanslag op gevel?

Vochtuittreding, cementresten
of steigerslagen op de gevel
kunnen door ons team 
specialisten vakkundig worden
verwijderd. 

     <meer info>